Nunta la Vila Q

Nunta la Vila Q

Magia nunţilor, a botezurilor şi a tuturor evenimentelor din viaţa dumneavoastră acum se poate desfăşura în Restaurantul „Vila Q”, un spaţiu elegant şi rafinat, optimizat pentru a deveni fundalul perfect pentru o sărbătoare de vis.

Restaurantul „Vila Q” vă oferă posibilitatea unică, să petreceţi o seară de neuitat împreună cu rudele, apropiaţii şi prietenii dragi. Servim o mâncare cu adevarat gustoasă, cu elemente de bucătărie atât naţionale cât și cu feluri cu specific european, menite pentru a satisface gusturile și poftele oricărui gurmand sau fin cunoscător. Sala de banchet poate găzdui confortabil pînă la 100 de persoane.

De asemenea, la dispoziția dumneavoastră stă o confortabilă terasă spațioasă amenajată atât pentru a savura o țigară cat si pentru a vă relaxa la un pahar de șampanie. Restaurantul Vila Q face parte din Complex Vila Q ce va pune la dispozitie un apartament nupțial special amenajat pentru dumneavoastră si 12 camere duble superioare atent pregătite pentru distinșii dumneavoastra invitați.

Complex Vila Q este situat in loc. Văratec, Jud. Neamț. Dacă doriţi să petreceţi o seară de neuitat alături de invitaţii dragi, atunci alegeţi Sala de ceremonii “Vila Q”.

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!!!

By vilaq|Oferte|0 comment