Team Building la Vila Q

Team Building la Vila Q

Sunteți in căutarea unei locații pentru a organiza un TEAM BUILDING?
Complex Vila Q situat in loc. Văratec, Jud. Neamț vă pune la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 70 locuri dotată cu echipamente tehnice dintre cele mai performante, cum ar fi: acces internet wireless, video proiector, ecran de proiectie, flip chart, hartie, markere, whiteboard, sonorizare de cea mai buna calitate, plasma TV/LCD, microfoane mobile, video conferinta, translatie simultana, inregistrare audio-video, laptop, PC, imprimanta, copiator si fax.

Potrivită pentru ședințe, seminarii, sesiuni de training si altele, sala de conferinte de la Complex Vila Q – Văratec, este alegerea potrivită pentru aceia dintre dumneavoastra care vor să se bucure de conditii tehnice de ultima oră, dar si de decoruri de bun gust pentru a-și derula afacerile. Atmosfera de la Vila Q este una primitoare si călduroasă, de la decorurile simple, dar prietenoase, care incurajează comunicarea la cele mai inalte standarde, până la echipamentele care vor inlesni simțitor conferințele si prezentările de servicii sau de produse.

Ca locație pentru evenimente, Complex Vila Q oferă si spații de cazare compuse din 12 camere duble superioare si o suită. Evenimente de amploare, seminarii, conferințe,dar și intâlniri sau reuniuni cu participare restrânsă pot fi organizate si găzduite la Complex Vila Q.
Restaurantul cu o capacitate de 100 locuri este locul ideal pentru relaxare la prânz, în compania colegilor și pentru petrecerile tematice de după ședințe.

Pentru cei care se hotărăsc să-și organizeze evenimentele business la Vila Q vă punem la dispoziție numărul de telefon la care puteți face rezervări :+40742157424 si mail:office@vilaq.ro

By vilaq|Oferte|0 comment